Det är viktigt att variera spel

När du varierar spel kommer du att märka hur du samlar ny energi och då kan göra smartare val. Som ett komplement till spelautomater online kommer vi ge dig information om andra spel som följer. Videopoker som liknar slots men har en känsla av poker och strategi. Bingo som är rent lottospel, omåttligt populärt i Sverige dessutom. Jackpottar, ja om du är trött på att vinna låga summor. Välkommen och läs mer!

Den som gillar att kombinera, Videopoker är rätt för dig!

Precis som i vanlig poker gäller det här att få en så bra hand som möjligt. Du spelar ett dataspel på en casinosajt, videopoker, och du får 5 kort, slumpmässigt utvalda av en slumpgenerator. Du väljer om du vill behålla eller byta ut dina kort. Sitter du med bästa handen när spelet är slut har du vunnit.

Bingospel för alla

Bingo är ett folkligt spel. Det är roligt, har enkla regler och är väldigt spännande. Spelar man tillsammans med några vänner en kväll så är det också väldigt socialt. Bingo hittar vi också online och det finns många bra sajter att spela på.

Jackpott får ingen nog av

Det alltid trevligt med jackpottar. Dom kan komma i olika former vi känner nog alla till att en del spelautomater har riktigt stora jackpottar. Även i bingo kan vi hitta bingodragningar med stora jackpottar. Vill man vinna stort så är det jackpottarna man ska gå för.